Assessorament

Assessorament Personalitzat

Si necessites que t’assessorin per comprar la millor joguina, un accessori o producte de puericultura, per preparar una festa … a Tripijocs t’oferim aquest servei. Si necessites suport per trobar el millor producte per treballar una dificultat d’aprenentatge, a Tripijocs t’ho donem. Si el que busques és ajuda per confeccionar tot el que necessites per a l’arribada i cura del teu nadó, a Tripijocs te la facilitem.
Perquè Tripijocs no és només una botiga amb gran varietat d’articles aptes des del naixement fins a l’adolescència, volem acompanyar-vos en el seu creixement, perquè vetllem pel desenvolupament integral i educatiu de qualitat. Per això creiem necessari disposar d’un bon assessorament especialitzat, pedagògic i proper, sense cost, que ens defineix i ens diferencia des de fa molts anys com a especialistes del sector.

Productes de Puericultura especialment dissenyats per a les necessitats del teu nadó

Les millors marques del sector com JANÉ, BEBE DUE, CHICCO, RÖMER, ROS, PRAIA, EASY WALKER, JOIE, MANDUCA, MY BAG’S, etc. i amb un equip d’atenció al client especialitzat per què us sentiu acompanyats en tot moment.

Més Serveis

Joguines Educatives
Puericultura
Festes i Aniversaris
Esdeveniments Especials
Reserves